5 stilar av kepsar att ge som present

En keps kan vara en utmärkt present till någon som gillar att sporta, eller helt enkelt som en trendig accessoar. Men när du ska köpa en keps till någon annan kan det vara svårt att veta vilken stil som passar bäst. Här är fem olika stilar av kepsar att ge som present:

Snapback

En snapback-keps har en platt skärm och en justerbar baksida med snaps. Snapback-kepsar har blivit mycket populära de senaste åren, och passar till de flesta tillfällen. De finns i en mängd olika färger och mönster, så det är enkelt att hitta en som passar personens personlighet eller intressen.

Truckerkeps

En trucker-keps har en platt skärm, men dess baksida är gjord av nätmaterial istället för bomull. Dessa kepsar blev populära på 70-talet bland lastbilschaufförer, men har sedan dess blivit en populär trend bland alla åldersgrupper. Truckerkepsar passar särskilt bra för utomhusaktiviteter som camping eller vandring.

Baseballkeps

En baseballkeps har en böjd skärm och passar perfekt för sportiga personer. De finns i många olika färger och mönster, så det är enkelt att hitta en som passar personens favoritlag eller -färg.

Fedora-keps

En fedora-keps är en stilren keps som passar för mer formella tillfällen. De har en böjd skärm och en lite högre krönform, och finns i många olika material som exempelvis läder eller filt. Om personen du ska ge presenten till gillar att klä upp sig eller har ett mer klassiskt modeintresse, kan en fedora-keps vara ett perfekt val.

Bomullskeps

En klassisk bomullskeps är en tidlös stil som passar för alla åldrar och personligheter. Bomullskepsar finns i många olika färger och mönster, så det är enkelt att hitta en som passar personen. De passar till både vardags- och sportkläder och är en riktig allroundkeps.

Att välja en stil av keps som passar personens intressen, stil och tillfällen hen kommer att använda kepsen för är viktigt för att ge en present som uppskattas. Med dessa fem olika stilar har du en bra utgångspunkt för att välja en perfekt keps till present.