Presenttips till den modemedvetne mannen

Letar du presenter till en modemedveten man men kan inte komma på något. Då har vi några tips här som förhoppningsvis kan hjälpa. Allt som är fint behöver inte alltid kosta skjortan, men att utgå från en budget är ju alltid en smart idé.

Kläd- och skovård

Är det något den modemedvetne behöver är det sätt att ta bra hand om sina saker. Smakar så kostar det brukar man ju säga. Och kostar det vill man ju också ta bra hand om det. Kläd- och skovård kommer i många former och det är värt att titta runt bland både det ena och det andra. Det finns bland annat riktigt snygga och praktiska skotillbehör som hjälper till att hålla finskor i gott skick. Men du kan även satsa på något så enkelt som en riktigt bra klädborste om han inte redan har en.

Snygga accessoarer

Accessoarer kan ibland vara ett säkrare val än just kläder då passform alltid är väldigt individuellt. Men precis som med kläder måste du ha koll på hans smak för att träffa rätt med accessoarköpet. En ny slips eller fluga är ett riktigt klassiskt val, men också kanske lite förutsägbart. Andra alternativ kan vara ett par manschettknappar med hans initialer ingraverade. Eller kanske en bröstnäsduk broderad med samma sak.

Skäggprodukter

Om mannen i fråga har odlat ut ett stiligt skägg, eller är på väg att göra det, kan det ju vara passande med ett litet skäggvårdskit eller liknande. Det kan innehålla allt från schampo och balsam till en borste/kam och lite skäggolja. Skägget behöver trots allt vård precis som håret för att se snyggt och prydligt ut.