Presentjakt!

PresentjaktDet är inte alltid som börsen är välfylld till bredden på ett sätt du kanske önskat när du kommer till insikten att det under en månad är en eller fler vänner som fyller år. Bra och nära vänner som du gärna vill fira genom att bland annat ge bort en present. Tack och lov finns det i dessa stunder vägar att gå för att få bukt med problemet. Presenter som passar bra för de med en för närvarande stram budget är bland annat de du kan skapa själv för egen hand, eller de du kan helt gratis eller endast för en väldigt liten summa hitta på olika internetsidor. Dags för presentjakt!

En present behöver långt ifrån vara något som du för dina egna pengar köpt och sedan ger vidare, det vill säga en konsumtionspresent. Bra vänner uppskattar det mesta som det finns lite engagemang och tanke bakom, då det egentligen inte är själva presenten i sig det hela handlar om. Det är bara en liten del i det som indikerar att du bryr dig om den som fyller år och ett bevis på att du för en tid satt denna i första rum.

Var kreativ

Du kan till exempel använda dig av någon av dina egna färdigheter och skapa något från grunden på ett kreativt och driftigt sätt. Det kan handla om något i stil med en målad tavla, något skapat i trä som du snickrat eller snidat, eller varför inte ge bort en trevlig kväll i goda vänners sällskap med en ljuvligt lagad middag på menyn? Vad du än bestämmer dig för är vi säker på att födelsedagsbarnet tar emot din gåva med öppna armar så länge du lagt ner själ och hjärta i presenten.

Handgjord present

Ge dig ut på nätet

Om du tyvärr känner att du inte har de kunskaper som krävs för att komma på en nog bra ide och dessutom utföra denna behöver du ändå inte hänga läpp. På internet finns idag massor av sätt att få tag på produkter som praktiskt taget kan anses som gratis och som passar perfekt att ge bort som presenter till dina vänner och bekanta. Du kan antingen ägna lite tid åt att på egen hand googla rätt på ett erbjudande som passar dig, eller så kan du lugnt och smidigt fortsätta scrolla ner här på sidan och ta del av några erbjudanden som vi redan letat rätt på. Lycka till i sökandet efter rätt sorts present!

  • Tävla om gratisprylar

Det finns en hel del sidor på nätet som erbjuder tävlingar där du helt gratis kan medverka och sedan vinna både det ena och det andra.  En av dessa sidor med ett stort utbud av både kategorier av saker att tävla om och typer av olika tävlingsformer är tavlingcentralen.com. Faktum är att det till och med kan vara ett nöje att på sidor som dessa kavla upp ärmarna för att försöka vinna hem en present, kanske till din bäste vän.

Gratis

  • Spela poker och samla poäng

Kanske spelar du redan på världens största pokersajt PokerStars men undgått att du samtidigt som du spelar samlar på dig poäng som sedan kan omvandlas till något helt annat i deras VIP-avdelning. Hur fallet än är så är det i alla fall precis så. Som spelare hos PokerStars får du tillgång till vad de valt att kalla ”Frequent Player Points” beroende på hur ofta och på vilken nivå du spelar. För dig som är på jakt efter en vettig present är VIP-affären ett ställe där du kan hitta väldigt bra alternativ. Många fina saker kräver heller inte en alltför stor mängd av samlande för att få tillgång till. Mot för vad man kan tro, är utbudet långt ifrån enbart inriktat mot poker, utan faktiskt väldigt brett, med alternativ som kläder, elektronik, böcker, eller olika sorters presentkort.

VIP

  • Lätt ansträngning för gratis smink

För dina vänner med ett intresse för smink kan onekligen gratismakeup.se vara en alldeles förträffligt bra sida att titta lite närmare på. På deras sida samlar du på dig poäng som du sedan kan omvandla i presentkort som kan användas för olika sminkprodukter. Sidan är dessutom utformad som lite av en community för de som gillar smink och att samtala om detta. Är du själv intresserad passar det med andra ord alldeles utmärkt att fördjupa dig lite och att samtidigt jobba mot målet att samla ihop till ett presentkort som du sedan kan ge bort som gåva.

Smink