Stilfulla presenter

Väljer du att packa in en snygg skjorta eller en elegant slips i paketet, har du verkligen gett en stilfull present som inte hamnar längst ner i byrålådan. För inget är så användbart som kläder, som många dessutom byter efter en dag på jobbet. De allra flesta garderober innehåller både vardag och festkläder och speciellt inför en fest kan det kännas roligt att bära något nytt plagg. Många uppskattar dessutom att få kläder och annat smått och gott som kan piffa upp outfiten för att själv slippa gå i affärer, andra tycker det är bättre än saker som bara blir stående.

För män finns det så många accessoarer som är både enkla att hitta och att ge, utan att du behöver veta storleken. Slipsar, flugor och manschettknappar gör genast att man ser mer klädd ut och är nästan ett måste inför en högtidlig fest.

Även andra accessoarer kan utgöra en bra överraskning som en ny väska att bära papperna till kontoret i. Väskor finns i alla storlekar och material och det stora urvalet gör att du säkert hittar en som passar den som ska få presenten. Varför inte kombinera väskan med ett par tjusiga handskar i samma färg? För honom finns det många klassiska accessoarer hos Scottsberry.

Vill man hitta ett klädesplagg eller liknande, kan man helt enkelt smyga sig till personens garderob och titta på vilka storlekar som de har. Eller så frågar man en nära anhörig om storleken på skor, byxor och skjortor. Det kan vara svårt att hitta det perfekta plagget, men tänk på att köpa utefter personens stil, inte det man själv tycker är snyggt och skulle uppskatta. Ta en extra titt på vilka kläder personen väljer beroende på tillställning, så får man snabbt en uppfattning om vad han gillar och inte.

Höstens trender att lägga i paketen

Oavsett vilken som blir din nästa present i kläd- eller accessoarväg kan höstens trender ge dig vägledning i presentfrågan. Eftersom höstens stora färg för män är grått enligt tidningen Metro, kan ett plagg som passar in i basgarderoben, som en grå t-shirt, en trendig sweatshirt eller en stålgrå skjorta vara en perfekt present. En vacker klocka med grått armband kan bli en daglig följeslagare och unik present.