Skönhetsprodukter som presenter

Att ge någon skönhetsprodukter som present är något som kan upplevas väldigt intimt beroende på vad du vill ge.

Parfym är en produkt som kan upplevas intim, det kräver ett stort mått av kännedom och det är också en present som är relativt vanlig mellan partners, med andra ord någon som kommer att dofta på dig tillräckligt nära. Men det finns skönhetsprodukter som inte alls upplevs lika intimt men ändå kan vara mycket uppskattat. Om du tänker dig att ge bort en skönhetsinriktad present så har vi samlat lite tips.

Män är en grupp som kan vara svår att köpa presenter till, men allt fler män är intresserade av skönhet och traditionell rakning med raktvål och kniv har blivit väldigt populärt. Om mottagaren är intresserad av rakning så finns ett näst intill oändligt utbud av produkter som du kan ge bort. Nån god raktvål. eller varför inte en högkvalitativ rakborste av äkta grävlingshår? Runt fars dag och julafton är det inte omöjligt att hitta presentförpackningar som innehåller flera produkter av samma märke i en snygg förpackning.

För kvinnor är utbudet betydligt större än för männen. Här handlar det snarare om smak och stil, vissa nöjer sig med en begränsad mängd smink och hudvård, medan andra frossar i sminktekniker och borstar. Allt handlar om att känna mottagaren tillräckligt väl för att välja. Kanske har mottagaren ett favoritmärke som du kan inrikta dig på, eller någon specifik lite lyxigare produkt som du vet att hon brukar använda? Kanske har du själv någon riktig favorit som du tror att hon också skulle uppskatta. Du kan alltid lugna dig med att det går att byta om mottagaren inte är nöjd, presenten är oftast uppskattad även när den inte är helt rätt och ett byte krävs.