Personliga presenter

Börjar det närma sig någons födelsedag och det är svårt att hitta något som present? Då ska du självklart fortsätta läsa denna artikel som kommer att ge dig förslag på kanske lite personligare presenter än vad du tänkt på tidigare. Ju äldre man blir desto svårare blir det att hitta passande presenter till den som anser sig ha allt som de behöver.

Personliga badshorts

Vårt första tips så här inför sommaren är ett par badshorts med födelsedagsbarnets initialer broderade i tyget. Du hittar detta här om det är något som skulle passa. Välj ett par badshorts som du vet personen i fråga skulle tycka om och komplettera med med initialer eller dennes fullständiga namn. Detta kommer att bli en väldigt personlig present som kommer att sticka ut på alla badstränder som besöks i sommar.

Skapa en fotobok

Du kanske har en massa bilder på den som fyller år i din mobiltelefon. Detta skulle du kunna göra ett urval ur och skapa en personlig fotobok med bilder på födelsedagsbarnet. Hos de flesta där det går att beställa en fotobok så kan du för varje bild och skriva något personligt till jubilaren. Detta kan bli ett personligt minne för den som fyller år.

Bjud på en personlig middag

Det går också att bjuda ut personen på en fin middag på en restaurang. Har du koll på vilka rätter som är favoriter så får du leta upp en restaurang som passar. Se till så att personen blir upphämtad i god tid inför middagen så ni hinner med en fördrink på något ställe. Det ska bli en kväll som personen i fråga sent kommer att glömma.