Julklappstips

Julklappar

Julen är bara dagar bort nu och har du ännu inte köpt dina julklappar så är det hög tid att du börjar fundera på det nu. Har du svårt att veta vad du ska köpa så kommer här ett par tips.

Låt hen välja själv

Har man dålig fantasi så finns det ju alltid ett par stycken utvägar, oavsett om det är födelsedagspresenter, farsdagspresenter eller julklappar som ska inhandlas. Utvägarna är förstås att endera ge pengar, lotter eller presentkort. I regel så är ju inte detta något speciellt roligt alternativt, men vi tänkte tipsa om ett lite roligare presentkort som kallas för Noblecard. Det smarta med detta är att du inte ger ett presentkort som har något specifikt värde, utan med ett Noblecard får du istället välja från ett utbud som finns på deras hemsida. Ett Noblecard mot en produkt.

Årets julklapp

Annars så kan man förstås gå på samma spår som många andra svenskar kommer att göra denna jul – och gör alla jular, nämligen att välja att inhandla årets julklapp. Till årets julklapp detta år har aktivitetsarmbandet utsetts. Aktivitetsarmbandet passar precis in på den beskrivning som kriterierna för vad som kan bli årets julklapp. Bland annat så ligger det helt rätt i tiden då vi blir mer och mer hälsomedvetna av oss.

Det som aktivitetsarmbandet gör är att mäta dina dagliga, och nattliga aktiviteter. Genom att slå ihop data för exempelvis förbrukade kalorier, antal steg och hur bra din sömn är så kan du genom de appar som används till armbanden få en bild av hur din generella hälsa ser ut. Armbanden kan också väcka dig i rätt tid samt meddela dig när det är dags att röra på dig lite – perfekt för den som har ett stillasittande arbete.