Födelsedagsfest

Kanske det är dags att överraska sin kompis, familjemedlem eller någon annan med en riktigt rolig födelsedagsfest. För visst är det roligt med överraskningar?

maskerad inbjudanDet kan vara så att när barnen är små så ordnas det födelsedagskalas i varje kvarter och när det är dags för mamma eller pappa att fylla år så blir det inte så speciellt. Men det vill vi ändra på. Det är dags att vi uppmärksammar varandra ordentligt på födelsedagarna.

Maskeradtema

Varför inte ställa till med en maskeradfest när din partner fyller år nästa gång. Samla ihop några av hens bästa vänner och planera en överraskning. Se till så att det finns maskeradklädsel hemma till den som ska firas så när hen kommer hem och har kommit över själva överraskningseffekten kan dra på sig sin utstyrsel och bara njuta av festen.

Sjömanskostymer eller andra utklädnader, visst är det väl härligt med fester som är lite annorlunda än de vanliga rundabordsfesterna. Med tema på festen så blir det lite drag och liv i anrättningen.

Catering

Det går ju att fixa maten via catering eller så gör ni ett knytkalas av det hela om du inte vill laga all mat själv. Buffé är en smart idé om man är många som ska äta, enkelt att gå och plocka för sig det man vill ha. Och du, köp in papptallrikar så slipper du stå och diska dagen efter. Det behöver inte vara krångligare än så.

Maten behöver heller inte vara speciellt avancerad om man inte absolut vill det. Ofta går det att få prisvärd buffémat från stora matvarubutiker som Coop Forum eller större ICA-butiker. Och inte är det väl något fel på klassikerna med potatissallad och rostbiff, alternativt kycklingklubbor. Vi på Kandi tycker att det passar alldeles utmärkt exempelvis sommartid då maten kan stå på ett långbord utomhus.