De bästa hårda paketen

Speciellt som barn så fanns det för de flesta en viss besvikelse som följde med varje gång man fick ett mjukt paket. Vi skulle dock vilja påstå att även som vuxen så finns de roligaste presenterna i hårda paket. Nedan går vi igenom några av de roligaste hårda presenterna man kan ge till något, oavsett mottagare. 

En bra kamera

Tack vare sociala medier och mobilkameran så har alla idag förvandlats till fotografer. Varför inte väcka den hobbyn lite extra med en bra kamera? Systemkameror är idag både billiga och finns dessutom i förhållandevis små storlekar vilket gör det mycket lätta att stoppa ner i väskan. Vi föreslår att man tittar in på webbshoppen www.cyberphoto.se där det finns recensioner på många av de bästa kamerorna.

För den som rör sig mycket och kanske utöver extremsporter så kan en så kallad actionkamera istället vara det rätta valet. Dessa kamerorna är mycket små och främst gjorda för att enkelt kunna filma och fota från underliga vinklar så som fäst på en hjälp eller på en skateboard. Den största tillverkaren heter GoPro och har mer eller mindre blivit synonymt med kameratypen.

Oväntade presenter

Skämtsamma och underliga prylar har blivit allt vanligare och det finns många onlinebutiker som lagerför de mest konstiga skapelserna. Varför inte köpa enhörningstofflor eller en chokladfontän som present? Desto mer långsökt och underligt desto bättre!

Gott att dricka

Även om vätskan av värde normalt inte är hård i rumstemperatur så är glasflaskorna dryck levereras i oftast det! Köp någon god dryck till den som du vill gratta. De första idéerna som dyker upp när man pratar om dryck som gåva är kanske vin eller eventuellt whisky men det finns även andra alkoholfria alternativ. Dels finns det självklart alkoholfria alternativ på till exempel öl, vin och cider men det finns också lyxiga läskedrycker eller varför inte fin hemmagjord saft?