Presenter till träningsfreaket

Om man själv inte är helt insatt i ett träningsfreaks vardag så kan det vara svårt att komma på bra presenter till denna typ av person. De, precis som andra, uppskattar främst något som passar just deras intressen och vardagsbehov. Följ med oss så ska vi ge tre bra råd när det kommer till att hitta en passande present för din träningsgalna vän.

Tights – både för tjejer och killar

Något som brukar vara mer uppskattat än vad de flesta är medvetna om, så vida du har lite halvkoll på storlek, är ett par stilrena träningstights. Ja du hörde rätt! Nuförtiden börjar det bli i princip lika vanligt att män använder ett par snygga tights för konditions- och styrketräning som för tjejerna. Männen har helt enkelt insett att det både är snyggt och praktiskt, en pollett som inte riktigt trillat dit om man enbart blickar några år tillbaka i tiden. Ett flertal snygga varianter hittar du på Sportamore.se.

Kosttillskott

Det spelar egentligen ingen roll vad din vän gillar för träningsformer. När det kommer till kosttillskott så finns det alltid någonting som passar. Allt från sådant som gör att du orkar lite längre och därför kan maximera din träning, till preparat som hjälper till när man vill bygga upp sin muskelmassa. Vi talar självfallet inte om otillåtna preparat, utan om nyttiga och helt tillåtna varianter som kommer ge än bättre resultat för din väns träning. Vi rekommenderar att du tar dig en titt på svensktkosttillskott.se, om du tror att just denna typ av present skulle kunna passa.

En utmaning

Något som ett träningsfreak alltid gillar är en utmaning utöver det vanliga. Vi känner därför att vi avslutningsvis vill tipsa om att ge bort just en sådan typ av utmaning. Det kan till exempel röra sig om anmälningsuppgiften till ett maraton eller en utmanande hinderbanetävling. Gå in på toughest.se och gör en övervägning om din vän möjligtvis kan vara hård nog för att kunna tackla en av de roligaste och mest krävande hinderbanorna på våra breddgrader.