Studentpresenter

Studenten är en härlig tid på året då vi firar de som avslutat gymnasiet. Vi har många traditioner när det kommer till studenten och att ge presenter är helt klart en tradition alla uppskattar.

När vi firar studenten ser många till att studenterna får ha både det ena och det andra kring halsen. Många av dessa studentprylar är saker som blommor, mjukdjur, saker med svenska flaggan på eller något annat roligt. Men detta är ju mer som en del av firandet och hur man sätter stämningen för allt. När det kommer till själva studentpresenterna blir det många andra saker som ges bort.

När man inte riktigt har någon bra idé på vad man ska ge bort som studentpresent kan man titta på några av de följande förslagen:

Utflyttningspresenter

Studenten följs ofta inom kort av universitetsutbildningar och här passar det ju då perfekt med sådant man behöver när man flyttar ut. Detta kan vara allt från köksmaskiner, glas och porslin till presentkort på IKEA eller andra saker man kan behöva för att inreda och bo i en studentlägenhet. Eller varför inte ge bort en passande kokbok.

Smycken

En annan klassiker när det kommer till studentpresenter är smycken som armband och halsband, gärna med en lite mer personlig touch som studentens namn eller initialer. Kanske också med ett vackert ord eller två inristat på baksidan. Armbandsuret kan också sägas höra hemma i denna kategori och är något som många har valt att ge bort genom åren.

Roliga prylar

Men allt behöver så klart inte vara seriösa och dyra saker. Man kan lika gärna ge bort saker bara för att de är roliga eller underhållande. Något som ett sällskapsspel kan vara perfekt att ge bort. Här finns det nuförtiden väldigt många olika typer av spel att välja mellan och vet man inte själv vad man bör välja kan man ju alltid böra med att läsa recensionerna.